Nicușor Dan spune că va lua măsuri pentru siguranța călătorilor care folosesc transportul public

Autoritățile fac eforturi pentru ca toți cei care folosesc transportul public din București să fie în siguranță, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care a anunțat că șoferii și vatmanii vor fi chestionați în vederea stabilirii situației din teren.

Nicușor Dan a anunțat vineri seară, pe Facebook, că a analizat la sediul Societății de Transport București măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii de coronavirus.

Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii și pe ore, despre dezinfecția în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măștii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi și vatmani, în urma căruia vom obține o imagine mai exactă a situației din teren și care ne va ajuta să luăm decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toți cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranță”, a scris Nicușor Dan.

Specialiștii OMS au ajuns la concluzia că transportul public în comun este principala sursă de transmitere a COVID-19 în momentul de faţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here