Nicușor Dan: „Vă rog, cei care nu ați fost încă la vot, să o faceți în aceste două ore”

Foto: INQUAM/George Călin

Candidatul USRP PLUS la postul de primar general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un nou apel la bucureșteni să iasă la vot.

„Mai sunt 2 ore, decisive pentru viitorul Bucureștiului. De aceste 2 ore depind următorii 4 ani. Ieșiți la vot, avem o șansă istorică!”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Declarația integrală:

„Dragi bucureșteni, mai sunt două ore din zice care ne decid viitorul. După cum știți, a existat o cerere de prelungire a programului de vot, dar a fost respinsă de BEC, deci, mai avem două ore.

Vă rog, cei care nu ați fost încă la vot, să o faceți în aceste două ore. Dacă vom continua în ritmul de vot pe care l-am avut până în momentul acesta, în această seară vom sărbători intrarea Bucureștiului în normalitate.

Vă rog, în continuare, două lucruri: căutați cu atenție pe buletinul de vot numele candidatului pe care doriți să-l votați și doi, ignorați mesajele mincinoase, care continuă să se propage pe televiziunile și site-urile de propagandă.

Ieșiți la vot și, în această seară, va câștiga onestitatea, va câștiga demnitatea, decența, va câștiga Bucureștiul!

Mai avem două ore, haideți la vot!”

Mai sunt 2 ore, decisive pentru viitorul Bucureștiului. De aceste 2 ore depind următorii 4 ani. Ieșiți la vot, avem o șansă istorică!

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 27 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here