Noi informații despre accidentul grav în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. „Sunt mai multe ipoteze”

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a afirmat, vineri, că accidentul de pe DN 7, din judeţul Argeş, în care fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost rănit a fost provocat chiar de el. „Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circula, sunt mai multe ipoteze”, a precizat Surugiu.

„Cercetarea la faţa locului s-a terminat încă de ieri şi s-a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea”, a declarat, vineri, la Digi 24, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu.

Acesta a explicat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul pentru care maşina a intrat pe sensul opus. „Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmplat”.

Acesta a explicat că Daniel Chiţoiu este internat la Spitalul Floreasca, dar că în două, trei zile va putea fi externat şi va fi audiat.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii evenimentului rutier să fie stabilite în urma expertizelor. În cauză a fost intocmit dosar penal, conform art. 192 şi 196 din Codul Penal”, a transmis IPJ Argeş. 

Joi, un accident grav s-a produs pe DN 7, în judeţul Argeş. Un bărbat de 82 de ani a murit pe loc şi trei persoane au fost rănite, între care fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ulterior, o femeie de 73 de ani a murit la spital. 

2 COMENTARII

  1. As fi curios sa aflu daca i-a verificat cineva telefonul „d-lui” Chitoiu ;cred ca acolo e cauza accidentului cu probabilitate de 95%; si mai cred ca va raspunde penal la fel ca Huidu, cu probabilitate de 100%!
    Mircea , lorry driver.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here