„Nucleara” Antenei 3 ar putea exploda în curtea PSD. Armand: „Tipul cu sacii este șoferul DGASPC, instituție din subordinea fostului primar bolșevic”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Noul scandal rostogolit de Antena 3 și PSD, pentru a nu preda Primăria Sectorului 1, după câștigarea ei de către Clotilde Armand, ar putea avea efect de bumerang. Cel puțin asta sugerează candidata PNL-USR PLUS, într-o postare pe Facebok.

„Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei PSD ce îi așteaptă”, a scris Clotilde Armand, joi.

Context

Poliţia şi procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 fac verificări după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei.

Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată, păzită şi nimeni nu a avut acces. Poliţia va ridica imaginile pentru verificări. Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, care, potrivit datelor provizorii, a pierdut cursa pentru un nou mandat, cere repetarea alegerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here