Nuntă cu scandal, în pandemie: Fiul fostului adjunct al Poliţiei Bihor, petrecere chef cu 350 de invitaţi

Sursa: Bihoreanul

Poliţiştii orădeni au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce, sâmbătă seară, în timpul unui control pe tema respectării măsurilor de prevenire a Covid-19, au găsit 350 de persoane pe terasa şi în sala de evenimente Opera Events, invitaţi la petrecerea organizată tocmai de fostul adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, pentru a celebra nunta fiului său, dezvăluie Bihoreanul.

Potrivit surselor publicaţiei, petrecerea a început la ora 17.00, control a fos făcut la ora 21.00, în plină petrecere. Echipa care a descins a fost una mixtă, formată din poliţişti, reprezentanţi ai ITM şi ai DSP Bihor.

Normele permit prezenţa, în incinta localurilor, a maximum 50 de persoane, iar în exterior pot fi 100.

Potrivit Bihoreanul, rugat să prezinte lista invitaţilor, comisarul şef (r) Eugen Boc, acum pensionar, a pretins că nu are decât una incompletă. Acest lucru a condus la legitimarea tuturor invitaţilor. Patronii sălii au fost sancţionaţi cu amenda maximă, de 15.000 lei.

A fost deschis şi un dosar penal in rem, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Potrivit unor surse citate de Bihoreanul, unii dintre invitaţi se interesaseră dacă evenimentul va respecta măsurile de prevenire a Covid-19, iar gazdele i-ar fi asigurat că la nuntă vor cel mult 150 de oameni.

Mai mult, scrie publicaţia, în timpul controlului, fostul adjunct al Poliţiei Bihor ar fi avut o atitudine recalcitrantă.

Ptrivit Bihoreanul, Eugen Boc şi fiul său, Eugen Boc jr., nu sunt la primul incident public. Acum cinci ani, tată, la acea vreme adjunct al Şefului Poliţiei Bihor, a trimis peste 100 de poliţişti şi jandarmi, inclusiv mascaţi, ca să „spargă” o petrecere la Hanul Pescarilor, la comanda fiului său. Băut fiind, juniorul făcuse scandal şi fusese dat afară din local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here