O femeie a murit sfâșiată de câini în zona Lacului Morii, din Capitală

O femeie care alerga în zona din jurul Lacului Morii din București a murit după ce a fost atacată de o haită de 7-8 câini. Femeia, care se numește Ana Oroș, a mai fost atacată de câini, în aceeași zonă, și în 2022, dar a fost salvată de doi bicicliști potrivit stirile.tvr.ro.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.”, potriivit comunicatului transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a precizat poliția, în comunicat.

Primăria Capitalei anunţă că purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu, şi un reprezentant de la Poliţia Locală Bucureşti se duc la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here