O flotă de opt automobile BMW va deservi comunitatea timișoreană

Sursa: Pixabay

Noi facilități de transport rapid destinate persoanelor vulnerabile – prin flota de automobilele BMW oferită de reprezentanța zonală a producătorului auto din Germania, Automobile Bavaria Timișoara, se arată într-un comunicat al Automobile Bavaria.

„Cea mai dificilă perioadă din istoria medicală a ultimilor o sută de ani, pandemia cu noul coronavirus, declanșată în 2020, a mobilizat concentrarea multor resurse din științele medicale, farmaceutice, din biologie și din diverse domenii conexe, tehnologice și logistice, pentru a găsi soluții de rezistență împotriva virusului SARS-CoV-2.

Solidaritatea umană și conlucrarea profesională a multor categorii de profesioniști reprezintă speranța tuturor în eradicarea acestei pandemii. Gesturi de solidaritate umană, alăturate tehnologiei germane a producătorului de automobile BMW, sunt resursele aliate cu ajutorul cărora va fi susținut, în această perioadă dificilă, un serviciu public necesar comunității timișorene, cel de transport rapid destinat persoanelor vulnerabile, acelea care au nevoie de sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara în perioada carantinei.

Astăzi a fost semnat Protocolul de Parteneriat dintre Primăria Municipiului Timișoara și Automobile Bavaria Timișoara – reprezentanța zonală a producătorului bavarez de automobile BMW, de catre reprezentanții celor două părți, domnul primar Dominic Fritz și domnul Ekkehard Kraemer, Branch Manager al reprezentanței. Protocolul prevede realizarea serviciului public de transport rapid al persoanelor vulnerabile, care au nevoie de sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara în perioada carantinei, prin intermediul unei flote de opt automobile BMW.

Din partea Automobile Bavaria Timișoara, domnul Ekkehard Kraemer, Branch Manager al reprezentanței Automobile Bavaria Timișoara, subliniază importanța serviciilor pe care reprezentanța BMW din Timișoara le va acorda: „Responsabilitatea socială pe care Automobile Bavaria Timișoara și-o asumă acum, prin serviciile pe care le vom oferi comunității timișorene prin intermediul flotei de opt autoturisme BMW, reprezintă un gest concret de empatie și solidaritate cu cele mai vulnerabile persoane, în perioada carantinei. Vrem să revenim cât mai repede la normalitate și să vedem cum economia Timișoarei își reia dinamica sa avansată, iar până atunci punem tehnologia în slujba nevoilor comunității, prin intermediul primăriei timișorene”.

Serviciile de transport rapid destinate persoanelor vulnerabile, care vor fi realizate in perioada carantinei cu ajutorul flotei de opt automobile BMW, sunt integral gratuite și oferite permanent, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Acest gest de implicare umană și suport, venit din partea Automobile Bavaria Timisoara, vine să completeze resursele necesare comunității, în perioada critică pe care o traversăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here