O fotbalistă de la PSG a fost bătută cu ranga. Cine erau de fapt agresorii

Aminata Diallo (foto stânga), mijlocaşă la Paris Saint-Germain şi la naţionala Franţei, a fost arestată miercuri dimineaţă în locuinţa sa din Marly-le-Roi în cadrul anchetei vizând agresiunea suferită de coechipiera sa Kheira Hamraoui (foto dreapta).

Pe 4 noiembrie, Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Când era însoţită în maşină de Aminata Diallo şi o altă colegă, doi bărbaţi purtând cagule au sos-o din vehicul şi au lovit-o cu bare de fier în picioare. Cei atacatori au fugit.

Condusă la spitalul din Poissy, Hamraoui a avut nevoie de copci la picioare şi la mâini. Fosta jucătoare a lui FC Barcelona, transferată în această vară de PSG, nu a putut evolua marţi împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. În locul său a fost folosită Diallo.

„Este explorată mai ales pista unei rivalităţi interne la PSG”, a indicat un anchetator pentru L’Equipe, potrivit Agerpres.

În octombrie, Hamraoui a fost convocată după doi ani la naţionala Franţei, însă nu a putut disputa meciurile cu Estonia şi Kazahstan din cauza unei accidentări la gambă, în locul său fiind convocată Diallo.

PSG a indicat într-un comunicat că a luat act de arestarea lui Diallo şi „condamnă cu cea mai mare fermitate violenţele comise”. Gruparea pariziană colaborează cu autorităţile „pentru a face lumină asupra faptelor”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here