O pădure din România, în topul mondial al pădurilor bântuite

Sursa: www.cluj.com

Din momentul în care un tehnician militar a fotografiat un OZN care plutea peste pădure, în 1968, Hoia-Baciu a câștigat o notorietate paranormală în întreaga lume, scrie cntraveler.com, într-un material care face un top al pădurilor bântuite din lume.

„Zona a devenit cunoscută sub numele de „Triunghiul Bermudelor din Transilvania”, deoarece unii cred că este un portal care determină dispariția vizitatorilor. Alți oameni care au trecut prin pădure (așadar, fără să fie aruncați într-un alt tărâm) au raportat erupții cutanate, greață și sentimente de anxietate. În plus, copacii curbați din unele părți ale pădurii împrumută o aură descurajantă”, mai scrie sursa citată.

Prezentând păduri din India, SUA, Marea Britanie sau Mexic, cntraveler.com mai punctează că „datorită basmelor și legendelor de tipul Blair Witch, o pădure densă și întunecată poate provoca sentimente de groază. Aceste păduri presupuse bântuite sunt unele dintre cele mai străvechi de pe Pământ. Și, în timp ce majoritatea momentelor înfricoșătoare pot fi obținute grație imaginației, la un foc de tabără, unele locuri au în spate istorii înfricoșătoare de-a dreptul. De la păduri în care printre copaci răsună țipete, la cimitire extra-înfiorătoare și locul tragic al sute de morți, aceste cincisprezece păduri bântuite nu sunt cu siguranță pentru cei slabi de inimă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here