O fermă piscicolă din județul Brașov, care a organizat, la sfârșit de săptămână, o serie de petreceri în aer liber, a fost amendată cu peste 30.000 de lei. Poliția și Protecția Consumatorului au început controalele după ce imaginile de la distracția de vineri seară au devenit publice. Multe persoane au participat la petrecerea în aer liber și au dansat, multe dintre ele fără măști de protecție.

Petrecerea a fost organizată vineri seară în curtea unei ferme din localitatea Prejmer, județul Brașov, informează Digi24. Evenimentul a fost primul dintr-o serie de trei petreceri cu preparate pescărești și muzică populară, programate până azi la fermă. N-a mai fost cazul. Ieri, la jumătatea zilei, la fermă au descins echipele Poliției, Protecției Consumatorului, DSP, DSV și Inspectoratului Teritorial de Muncă. Autoritățile au avut surprize neplăcute și când au verificat cămara fermei. 

Sorin Susanu, comisar șef CRPC Brașov: S-au descoperit numeroase nereguli, cum ar fi produse expirate, cantități de zeci de kilograme de produse alimentare neconforme.

După ce activitatea societății a fost temporar suspendată, organizatorii petrecerii i-au anunțat pe participanți că evenimentul nu va mai avea loc, iar costurile biletelor vor fi rambursate integral.

Organizatorii au fost amendați cu 20.000 de lei de Protecția Consumatorului, iar activitatea le-a fost suspendată temporari. De la Poliție, societatea s-a ales cu încă 11.500 de lei amendă, pentru nerespectarea regulilor anti-Covid și lipsa casei de marcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here