Livia Bârlau (PSD), primarul ales al comunei Brusturi, din județul Bihor, a petrecut, dansând pe masă, într-un bar, alaturi de zeci de localnici, în noaptea în care a aflat că a câștigat un nou mandat, anunță ebihoreanul.ro.

Publicația postează un filmuleţ făcut într-un bar din comuna Brusturi, în noaptea în care primăriţa PSD Livia Bârlău a aflat că a câştigat un nou mandat. Edilul şi susţinătorii ei au petrecut până dimineaţă, iar Bârlău a simţit că trebuie să demonstreze că este la înălţime.

Femeia s-a urcat pe o masă de biliard, bucuroasă că va fi iar „şefa din Primărie”, vorba cântecului care răsuna în tot localul.

Aplaudată şi ovaţionată de petrecăreţii strânşi în jurul mesei, primăriţa a dansat fără inhibiţii, iar la un moment dat lângă ea s-a urcat şi patronul localului.

Contactată săptămâna trecută, înainte de publicarea articolului, primăriţa din Brusturi nu a răspuns apelurilor şi mesajelor scrise, dar luni, după apariţia filmuleţului, a sunat la redacție pentru a da explicaţii.

N-am ce să zic, a fost un moment de bucurie. Poate, ca primar, ar trebui să stau jos, nu sus, dar am simţit nevoia să mă fac văzută. Trebuie să fim la înălţime oriunde ne duce viaţa, şi în dans, şi în activitate„, a spus Bârlău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here