O tânără turistă s-a întâlnit cu un urs în parcul central al staţiunii Sinaia, fiind ajutată de un agent de pază care, alertat de ţipetele fetei, a intervenit pentru a alunga animalul şi pentru a o adăposti pe aceasta, se arată într-o informare postată, duminică seară, pe Facebook de Direcţia Judeţeană de Pază (DJP), care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean.

Potrivit DJP, incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21,30, în Parcul „Dimitrie Ghica” din Sinaia, anunță Agerpres.

„Îl felicităm pe agentul Oancea Gabriel care, în timp ce-şi executa serviciul la obiectivul din parcul din Sinaia, alertat de ţipetele unei turiste, a venit in ajutorul acesteia, alungând un urs ce se deplasa înspre tânăra adolescentă! Aceasta a fost găzduită in interiorul obiectivului, colegul nostru a alertat prin serviciul 112 Jandarmeria şi situaţia a avut un final fericit!„, precizează sursa citată.

La faţa locului au intervenit şi jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, care au îndepărtat ursul spre zona împădurită.

1 COMENTARIU

  1. Totusi,omul poate opri avansul ursilor din paduri inspre localitati,facandu-si treaba de padurari,nu?Cum fac padurarii americani cu ursii lor,cerand turistilor sa nu dea sau sa lase macare ,resturi de mancare peste tot ,dupa ei??Daca romanasii nostri „inspaimantati” de aceasta „fiara” a padurilor,nu ar mai fi neglijenti si nu ar lasa mormanele de gunoaie cu zilele si in paduri si in orase sau statiuni,nu ar mai fi situatia aceasta…Curatenia…of,grea e munca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here