Oana Gheorghiu, fondatoare a Asociației „Dăruiește Viață”, a  primit vineri premiul „Antreprenor pentru România” în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban. Fondatoarele asociației, Gheorghiu și Carmen Uscanu, a fost intens atacate recent de propaganda PSD și de Gabriela Firea, în special.

Primul premiu ‘Antreprenor pentru România’ merge pentru Asociația ‘Dăruiește Viață‘”, a anunțat președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii.

Oana Gheorghiu și-a primit premiul în timp ce Iohannis și Orban s-au ridicat să îi fie alături.

Vă mulțumim că în aceste condtii ostile ați rezistat și ați luptat. Pentru noi, în ultimii doi ani, statul român a fost că un vânător, așa l-am simțit noi.

Am reținut că produceți anual 2 miliarde profit. Dacă am calculat bine, asta înseamnă că 64 de milioane de lei ar putea merge în astfel de proiecte (construirea de spitale), nu vă gândiți că sunt sume mici, pe care le puteți dona, împreună suntem o forță, împreună suntem invincibili. Dacă am reușit să ajungem aici și să construim un spital în țara în care nu se poate construi nimic, e pentru că dvs. ne-ați fost alături. Noi continuăm să construim acest spital, îl facem mai mare”, a spus Gheorghiu.

Foto: Oana Gheorghiu, una dintre inițiatorii proiectului primului spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, pozează pentru un portret în șantierul spitalului, în București, miercuri, 1 august 2018. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here