Oana Pellea, mesaj dur după moartea Cristinei Țopescu: „Vă asigur de tot disprețul meu. Ciori croncănitoare”

Actrița Oana Pellea a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa celor care au comentat „ca subiect de cancan plecarea Cristinei Țopescu”. Artista i-a asigurat de „tot disprețul ei” și i-a numit „ciori croncănitoare”.

„Moartea ca subiect de cancan… Comentatori de moarte… necunoscători de viață. Ciori croncănitoare… comentatoare… Jalnic tablou! Îi comentați moartea… Ce oribil! Cristina Topescu a avut un SUFLET MARE și o capacitate de a iubi enormă. Mesaj către țoti cei care comentează… ca subiect de cancan… plecarea Cristinei Topescu… vă asigur de tot disprețul meu! Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii. Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos! Iar vouă… toți cei care îi judecați moartea să vă dea Domnul… după cât bine ați făcut în viața asta și după câte suflete nevinovate ați salvat…”, a scris pe Facebook Oana Pellea.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov. Ministrul Sănătăţii Victor Costache afirmă despre jurnalista Cristina Ţopescu, care era membru în echipa de comunicare a ministerului, că aceasta era un profesionist desăvârşit şi că nu-i vine să creadă că s-a stins, singură şi în tăcere.

2 COMENTARII

  1. Cu toată consideratia, acesta a fost cel mai fara rost comentariu. Daca erau lucruri pe care nu le stiam pt ca nu m-am coborât la a citi toate imbecilitatile, le-am aflat acum (depresie, alcool, pastile…) citind ceva ce credeam ca ar putea fi superior. De ce credeti, Doamna Oana Pellea, ca dv aveti căderea sa comentati… comentariile?! Si ca v-ati afla, prin ale dv. luari de poziție, pe un alt nivel?! Sa ne ajute Dumnezeu ca, atunci cand ne va veni vremea, sa plecam frumos, lasand frumos in urma noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here