Olguța Vasilescu, îi răspunde lui Orban: „Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu?”

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lia Olguța Vasilescu îi răspunde premierului Ludovic Orban, după ce acesta declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, însă cea mai mare plăcere i-a făcut să o demită pe șefa de campanie prezidențială a Vioricăi Dăncilă, despre care a constatat că era consilier al fostului prim-ministru.

„Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL… Ludovic cel mic anunţă că m-a demis din funcţia de consilier onorific al premierului, funcţie neremunerată, oricum…”, a reacționat Olguța Vasilescu într-o postare pe Facebook.

„Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiţi tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă şi mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aş fi putut eu să îl consiliez pe şeful unui guvern de maneliști care taie pensii şi salarii, când eu ştiu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aş putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii şi niciun cm de autostradă? Ăştia nu au ce face şi demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanţi! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultaţii telefonice?”, a mai scris Vasilescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here