Orgie de cheltuieli la Interne din banii polițiștilor, depistată de Vela. BMW seria 7 și „sute de televizoare la Jandarmerie, cu 1.000 de euro bucata”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că s-au făcut în minister cheltuieli pe care nu le consideră justificate, asta în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor, transmite News.ro.

Vela a vorbit despre cumpărarea unui BMW seria 7, cumpărat din banii poliţiştilor, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi despre patru maşini Touareg noi.

„Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, Marcel Vela.

Acesta a mai spus că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata”.

„O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a spus Vela.

Întrebat dacă va depune plângere penală pentru aceste achiziţii, Vela a spus că va vedea care este prejudiciul, se va sfătui cu juriştii şi va decide ulterior.

„Nu vreau să spun acum că fac sau nu fac”, a spus Vela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here