Parlamentar ALDE, infectat cu Covid-19

Deputatul ALDE Constantin Avram a fost depistat cu coronavirus, a anunțat formațiunea politică din care face parte acesta într-un comunicat transmis joi seară.

Dl Constantin Avram a fost testat COVID 19 și confirmat pozitiv, în prezent fiind internat la Spitalul Județean Bacău, cu o stare generală bună. Precizăm că deputatul Constantin Avram nu a participat fizic la lucrările Parlamentului în această săptămână”, a transmis ALDE în comunicat.

La începutul lunii iunie, Constantin Avram și alți cinci deputați ALDE s-au afiliat grupului PSD. Ei activau ca deputați neafiliați după desființarea grupului ALDE.

Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”, a transmis Varujan Vosganian, de la tribuna Camerei Deputaților.

Afilierea la grupul PSD s-a făcut într-o perioadă în care relația dintre cele două partide este, din nou, foarte apropiată, existând dialog constant între Călin Popescu Tăriceanu și Marcel Ciolacu. Cele două partide ar putea colabora și la alegerile locale și parlamentare din acest an.

Constantin Avram este deputat de Bacău din 2012, ales din partea PC. În 2016 a fost reales după ce a candidat pe listele ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here