Paul Stănescu: Nu ne dorim Ministerul Justiţiei. Am avut o mare problemă cu Justiţia

sursa: Inquam / Octav Ganea

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a afirmat, miercuri seară, că, în viitorul guvern, cele două ministere avizatoare – Justiţie şi Finanţe – se vor împărţi între PNL şi PSD. ”Nu ne dorim Ministerul Justiţiei, pentru că în guvernarea anterioară am avut o mare problemă cu Justiţia”, a afirmat Paul Stănescu, preluat de News.ro.

Paul Stănescu a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3, despre componenţa viitorului guvern PNL-PSD-UDMR şi a afirmat: ”Cu  miniştrii e greu de complicat acum, e greu de spus nume sau unde sunt miniştri pentru că va fi în funcţie de nominalizarea primului ministru. Sunt două ministere avizatoare – Finanţe şi Justiţie – care unul va fi la PSD, unul la PNL, cele două ministere de forţă – MAI şi MApN – care vor fi unul într-o parte şi unul într-o parte. Restul este greu de discutat pentru că va fi în funcţie e cine va fi prim-ministru”.

Acesta a precizat că, dacă PNL va da premierul, PSD va avea 9-0 ministere.

”Sunt doar ipoteze de lucru la această oră”, a mai afirmat Paul Stănescu.

Întrebat dacă PSD vrea Ministerul Justiţiei, având în vedere problemele pe care partidul le-a avut cu acest domeniu în trecut, Paul Stănescu a afirmat: ”Şi noi ştim lucrul ăsta, ne-am gândit foarte mult la lucrul ăsta. Nu ne dorim Ministerul Justiţiei, ne dorim Ministerul Finanţelor, pentru că în guvernarea anterioară am avut o mare problemă cu Justiţia. Am greşit mult”.

Cu toate acestea, Stănescu a reiterat ideea că Sorin Grindeanu, premier pe vremea adoptării OUG 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă, se va regăsi în Guvern.

Custodele Coroanei, apel la ”responsabilitate naţională”, în contextul în care România este de „luni de zile fără un guvern” şi „miniştrii vin şi pleacă lunar”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here