Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean, și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al CJ Hunedoara

Paula Corbu, fiica fostului primar al Devei, Mircia Muntean a anunțat pe Faceook că va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Tânăra și-a obișnuit până acum urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii din vacanțele petrecute în destinații exotice. În 2014, deputatul PSD Mircia Muntean s-a ascuns într-un tufiș, după ce a fost implicat într-un accident rutier la Deva. El a fost depistat cu o alcoolemie de peste 1,00 la mie.

Printr-o sentință nedreaptă, tatălui meu i s-a luat dreptul de a-și finaliza proiectele începute pentru hunedoreni. Suferința sa a fost cu atât mai mare cu cat, prin acea decizie, cei care l-au îndepărtat de la conducerea orașului i-au interzis și dreptul de a mai candida.

Ceea ce NU AU ÎNȚELES UNII este că NIMENI nu îi poate lua DRAGOSTEA și SUSȚINEREA familiei și a oamenilor care l-au ales să îi reprezinte, de-a lungul anilor.

Tata m-a crescut explicându-mi ce înseamnă administrația și, cel mai important, ce înseamnă oamenii pentru el. El este modelul suprem de SACRIFICIU, de IMPLICARE SOCIALĂ și RESPECT. Iată motivele care mă determină să lupt pentru a-i duce mai departe visul!

În ultima perioadă, am discutat cu tata ore în șir despre Hunedoara, despre Deva și despre responsabilitatea de a-i reprezenta pe oameni. Și astfel am ajuns la concluzia că decizia firească este să candidez pentru Președinția CONSILIULUI JUDEȚEAN HUNEDOARA! Vă aștept alături de mine! Împreună vom reuși!„, a scris Paula Corbu pe Facebook.Tânăra lucrează la un cabinet de avocatură, potrivit descrierii sale de pe Facebook. Tatăl său, Mircia Muntean, a fost primar al Devei, din 1996 până în 2012 și din 2016 până la condamnarea din 2017, și deputat între anii 2012 – 2016.


Mircia Muntean s-a aflat în detenție din luna aprilie a anului 2017, după ce a fost pus în aplicare condamnarea de șase ani de închisoare primită într-un dosar în care a fost acuzat că a condus băut și a provocat un accident fără victime pe o stradă din Deva, sentința de doi ani de închisoare cu suspendare fiind cumulată cu o condamnare mai veche, de patru ani de închisoare, cu suspendare, primită într-un dosar penal în care fostul primar al Devei a fost judecat pentru abuz în serviciu, scrie Adevărul.

În 2017, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție a României au decis ca el să execute șase ani de închisoare. În 26 decembrie 2019, după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare, din pedeapsa cumulată de șase ani de închisoare, Mircia Muntean a fost liberat condiționat.

3 COMENTARII

  1. “ În 2017, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție a României au decis ca el să execute șase ani de închisoare. În 26 decembrie 2019, după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare, din pedeapsa cumulată de șase ani de închisoare, Mircia Muntean a fost liberat condiționat.”

    Oare cine a dat legile astea ciudate, favorabile infractorilor?
    Chici ciupercă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here