VIDEO | Percheziţii DNA la locuinţele a doi parlamentari PSD, la sediul PSD Arad şi la Direcția Drumuri

Foto: INQUAM/Ciprian Petcuț

Procurorii DNA fac percheziţii la sediul PSD Arad, la locuinţele unor parlamentari PSD şi la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, transmite News.ro.

Anchetatorii au descins la sediul PSD Arad, la locuintele a trei parlamentari de Arad si Caras-Severin, precum si la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, dar şi la locuinţele altor suspecti, relatează Opinia Timişoarei.

Cei trei parlamentari vizaţi de anchetă DNA sunt Florin Tripa, deputat PSD de Arad, Dorel Căprar (foto), deputat PSD de Arad şi Ioan Chisăliţă, deputat PSD de Caraş Severin,  Au fost făcute 15 percheziţii, luni dimineaţă, într-un dosar de luare/dare de mită şi trafic de influentă.  

Dosarul are legătură cu şpăgile care se dădeau la DRDP Timişoara pentru măsluirea greutăţii camioanelor de marfă care treceau în Ungaria, relatează Opinia Timişoarei.  

Ancheta a început în urmă cu 9 luni. Ofiţerii anticorupţie au aflat că pentru a trece cu vederea greutatea reală că camionelor se plăteau şpăgi între 50 şi 100 de euro angajaţilor DRDP Timişoara. De asemenea, se presupune că mai mulţi politicieni interveneau pentru ca anumite camioane să nu fie cântărite, iar banii ar fi fost folosiţi în interesul PSD Arad. 

Deputatul PSD Florin Tripa a fost adus la DNA Timişoara, el declarând reporterilor că nu ştie de ce a fost invitat la DNA şi că era în drum spre aeroport când procurorii au ajuns la el acasă.

El a spus că percheziţiile la locuinţa sa au început la 6 dimineaţa.

De asemenea, în dosar sunt vizaţi şi deputatul Dorel Căprar, dar şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Cristian Ilie Ispravnic. 

Foto: INQUAM/Ciprian Petcuț

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here