Petrecerea de la Castelul Bran, ca de Radio Erevan: Musk a chefuit de Halloween, dar nu în România

Sursa: Facebook

Proprietarul Twitter, Elon Musk, nu a fos în România, în weekend care tocmai s-a încheiat, la marea petrecere de Halloween de la Castelul lui Dracula, au declarat surse din Ministerul de Interne de la București.

După speculațiile frenetice de pe parcursul weekend-ului, potrivit cărora fondatorul Tesla și SpaceX se afla în țară pentru o petrecere spectaculoasă la Castelul Bran, doi oficiali din Ministerul de Interne au declarat, sub anonimat, pentru cotidianul Libertatea, că nici Musk, nici actrița Angelina Jolie nu intraseră în țară.

Anterior, Universul.net vorbise cu realizatorul de documentare John Florescu, un invitat la petrecerea mult trâmbițată, care așteptase acolo să apară Musk, dar până la plecarea lui Florescu, la ora 23.00, când nu fusese nici urmă de miliardar.

Petrecerea de duminică seara a fost găzduită de co-fondatorul PayPal, Peter Thiel, care este și el bogat și faimos, dar nu în liga lui Musk.

Universul.net a aflat de la un om de afaceri local că Thiel, partenerul său, Matt Danzeisen, și alți membri ai grupului s-au cazat la hotelul Qosmo, din Brașov, și au luat prânzul la Prato, un restaurant italian din orașul vechi al Brașovului.

La petrecere au participat și actrița suedeză Julia Sandstrom și modelul australian Elle MacPherson, a declarat Florescu, pentru Universul.net.

Media Flux relatase, sâmbătă, că Musk organizează petrecerea și a publicat imagini cu invitații ajunși în București și care se pregăteau de plecarea cu un elicopter până la Brașov.

Musk a postat, marți, pe Twitter, o fotografie cu el și mama lui, sărbătorind Halloween-ul, dar nu în România.

Rivalitatea între titanii tehnologiei s-a văzut și în decorul de Halloween

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here