Pleșoianu, enervat că Iohannis a spus că PSD are iz de comunism: Eşti otrava care distruge poporul!

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a enervat de faptul că președintele Klaus Iohannis a spus că PSD ar avea iz de comunism. Liderul de la Cotroceni a făcut această remarcă în timpul unei reuniuni a aleșilor locali al PNL. Președintele i-a avertizat pe liberali fie mereu vigilenți la social-democrați, deoarece au fost bătuți, nu și învinși.

Probabil că Liviu Pleșoianu, unul dintre pesediștii din aripă „dură” pro-Sputnik și pro-Dragnea, s-a simțit ofensat și a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis. Pleșoianu i-a promis președintelui să va face tot ce poate ca să-l suspende din funcție.

„Ai un singur mare noroc, BIZARULE: nu au avut suficient de mulți colegi curajul de a trimite în luptă cu tine pe cineva care te-ar fi tocat mărunt zi de zi, până când anunțai singur că te retragi! Ești PLAGA de care această țară trebuie să scape! Nu te relaxa! Chiar dacă mai iei un mandat, vei avea în mine cel mai înverșunat oponent.

Dacă vei mai lua un mandat, voi face tot ce ține de mine să fii suspendat cât mai rapid! Pentru că ești OTRAVA care distruge acest popor! Pentru că ai săvârșit păcatul de neiertat de a fi întors românii împotriva românilor!” a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Deputatul PSD LIviu Pleșoianu a fost ani buni răsfățatul trustului fondat de Dan Voiculescu. Seară de seară, Pleșoianu a susținul în platourile Antenei 3 cele mai abjecte atacuri montate de echipa lui Voiculescu: împotriva justiției, a ”colonișilor occidentali,” a protestatorilor care au ieșit în stradă împotriva OUG 13 și a guvernării Dragnea, a președintelui Iohannis și a tuturor celor amenințau profitabila relație financiară dintre firmele patronului și tandemul PSD – ALDE, care le finanța din bani publici.

În schimb, Pleșoianu a primit platformă politică la ore de maximă audiență, dar și complimentele și susținerea totală și deșănțată a principalilor vectori de propagandă ai trustului Antena 3. Dar după ce deputatul și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale, invitațiile s-au evaporat. Mai multe despre relația Pleșoianu-Antena3 aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here