Cum l-a trădat Mircea Badea pe Liviu Pleșoianu, căruia mai avea puțin și îi făcea statuie

Sursa: Facebook

Deputatul PSD LIviu Pleșoianu a fost ani buni răsfățatul trustului fondat de Dan Voiculescu. Seară de seară, Pleșoianu a susținul în platourile Antenei 3 cele mai abjecte atacuri montate de echipa lui Voiculescu: împotriva justiției, a ”colonișilor occidentali,” a protestatorilor care au ieșit în stradă împotriva OUG 13 și a guvernării Dragnea, a președintelui Iohannis și a tuturor celor amenințau profitabila relație financiară dintre firmele patronului și tandemul PSD – ALDE, care le finanța din bani publici. În schimb, Pleșoianu a primit platformă politică la ore de maximă audiență, dar și complimentele și susținerea totală și deșănțată a principalilor vectori de propagandă ai trustului Antena 3.

Așa de bine a mers relația simbiotică dintre Pleșoianu și vedetele Antenei 3, încât lui Liviu Pleșoianu i s-a dat senzația că are profil de candidat la președinție cu șanse. Sau, poate, nu i s-a dat doar senzația. Poate, chiar i s-a spus explicit, la un moment dat, acest lucru. Cert este că, ani de zile, toți prediicatorii cultului Voiculescu au pompat cu avânt în imaginea lui Pleșoianu, pe toate canalele posibile. La TV, pe siteuri, pe paginile de Facebooke personale. Nu este de mirare că sărmanul om a ajuns să creadă și el că este unsul lui Voiculescu la Cotroceni.

Printre cei mai zeloși propagandiști ai lui Pleșoianu s-a numărat, cum altfel, unul dintre cei mai zeloși propagandiști ai lui Voiculescu: Mircea Badea. Nu a scăpat combativul (pe sticlă, pentru că în ring s-a lăsat cu probleme) Badea nicio ocazie de a-l transforma pe Pleșoianu în erou. În eroul tuturor cauzelor contrare aspirațiilor majorității românilor.

Strigau sute de mii de oameni că vor justiție? Pleșoianu le spunea la Antena 3 că justiție este ce le ofereau Dragnea și Iordache. Iar Mircea Badea îi ducea mai departe mesajul spre gloata care-i sorbea cuvintele și îi admira mușchii. Strigau sute de mii de oameni ”Jos Dragnea!”? Pleșoianu le spunea la Antena 3 că tot ce merită mai bun România este fix Dragnea. Iar Mircea Badea posta pe Facebook semnul pe care Pleșoianu tocmai îl făcuse în direct la adresa oamenilor care protestau în stradă. Și tot așa.

Totul a culminat cu anunțul candidaturii la alegerile prezidențiale a lui Liviu Pleșoianu. Când laudele lui Mircea Badea la adresa celui mai iubit dintre pesediști au atins paroxismul. Liviu Pleșoianu i-a întors favorul și l-a lăudat pentru că este adevăratul membru al mișcării Rezist – ”Mircea Badea e în ring, fără pauză, de cel puțin 15 ani – în adevăratul RING!”, a scris Pleșoianu, preluat instantaneu și plasat pe arena globală a luptei împotriva colonialismului american de către Sputnik, organul de propagandă al lui Putin.

Totul avea să se năruie, însă, când invitațiile în studiourile televiziunii controlate de familia Voiculescu au încetat să mai curgă.

Lucru pe care Liviu Pleșoianu l-a și denunțat public, pe Facebook, lovind fără remușcări chiar și în colega sa mai celebră de partid, Viorica Dăncilă: „Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor… Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis”.

La scurt timp și drumul spre Cotroceni s-a înfundat. Liviu Pleșoianu s-a plâns, previzibil, că a fost victima unei conspirații, menite să oprească singurul candidat independent și neatârnat să ajungă președintele României.

Ce a făcut cel mai mare fan și propagandist al său, Mircea Badea, după ce ”fondatorul” Voiculescu i-a blocat accesul în studiourile Antenei 3? A tăcut. A tăcut mâlc. Și tot tace de atunci. Nicio o vorbă de duh de-a lui Pleșoianu nu mai este propagată în emsiunile de mare succes ale lui Badea și nici pe pagina sa de Facebook, urmărită de sute de mii de adulatori. Nu a spus nimic nici măcar despre conspirația națională care i-a falsificat semnăturile fostului său idol. L-a abandonat, public cel puțin, ca și când nu a fost niciodată singura și cea mai mare speranță a României!

Badea își vede în continuare de lupta sa ”de 15 ani” cu ”securiștii de la Bruxelles,” cu Iohannis, cu Barna, cu Orban, cu Rareș Bogdan și cu toți cei care stau în calea lui Voiculescu. Doar Pleșoianu s-a evaporat în uitare.

Multă vreme, Mircea Badea, de pildă, l-a promovat intens pe acest rebel (fără cauză dar cu ceva verb), făcând risipă de laude la adresa sa.

5 COMENTARII

  1. […] În schimb, Pleșoianu a primit platformă politică la ore de maximă audiență, dar și complimentele și susținerea totală și deșănțată a principalilor vectori de propagandă ai trustului Antena 3. Dar după ce deputatul și-a anunțat intenția de a candida la prezidențiale, invitațiile s-au evaporat. Mai multe despre relația Pleșoianu-Antena3 aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here