PNL Iași, amendat de Poliție după ședința cu 100 de persoane la care au participat ministrul Mediului, Costel Alexe și primarul Mihai Chirica

Organizația PNL Iași a fost amendată cu 5.000 de lei pentru nerespectarea normele stării de alertă după de duminică la care au participat peste 100 de persoane, inclusiv ministrul Mediului, Costel Alexe, și primarul Mihai Chirica, transmite site-ul 7iasi.

Cei mai mulți dintre participanți nu purtau măști de protecție și au fost așezați unul lângă altul, fără respectarea normelor de distanțare fizică. În plus, nu a fost respectat numărul maxim de persoane permis la adunările publice, respectiv 20 de oameni în incintă și 50 de oameni în spații deschise, mai menționează sursa citată.

A fost amendat cu 5.000 de lei organizatorul evenimentului, persoana juridică Partidul Național Liberal, reprezentat de o persoană fizică”, a spus, miercuri, Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Liberalii susțineau într-o postare pe rețelele de socializare că au fost respectate toate regulile prevăzute de lege. Spațiul ar fi fost unul public, mai exact un cort de evenimente, cu o capacitate de 600 de persoane.

Mai mult, PNL Iași susține că participanții au păstrat distanța de 1,5 metri și au purtat măști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here