Polițiștii au reținut un suspect în cazul băieților împușcați în cap la Ploiești

Polițiștii din Prahova au anunțat, miercuri, că l-au reținut pe cel care a tras marți cu un pistol cu bile și a împușcat în cap doi tineri, în urma unui scandal de pe o stradă din Ploiești.

„În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei care a utilizat fără drept o armă neletală”, au transmis miercuri polițiștii.

Conform acestora, cercetările în caz caz continuă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Cinci suspecți au ajuns marți la Poliție în acest caz. De asemenea, oamenii legii au ridicat și pistolul folosit.

Agresorii au vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

Aceștia ar fi avut o altercație pe strada George Topîrceanu, din Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile, au anunțat marți polițiștii.

La rândul lor, reprezentanții Ambulanței au afirmat că incidentul s-a produs în fața unui liceu, unde doi băieți de 16 ani și 17 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale prin împușcare. Ambii copii au ajuns la spital. Băiatul de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală, iar cel de 17 ani un traumatism cranian minor.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here