Poliţiştii au tras într-o maşină suspectă parcată pe contrasens pe Pont-Neuf, la Paris. Doi morți și un rănit

Sursa: Pexels

Două persoane au murit, iar alta a fost rănită, duminică seară, pe Pont-Neuf, la Paris, după ce poliţiştii au tras în maşina în care se aflau cele trei victime. Se pare că autovehiculul se afla parcat pe contrasens, poliţiştii au vrut să îl percheziţioneze, iar şoferul s-a îndreptat spre ei cu viteză. Astfel, poliţiştii au tras imediat, potrivit unor surse ale Poliţiei, citate de Le Figaro, preluat de News.ro.

”O maşină era parcată pe contrasens de-a lungul pieţei Vert-Galant de pe Pont-Neuf, poliţiştii s-au apropiat să percheziţioneze persoanele prezente din vehicul, cu armele automate îndreptate spre el. Şoferul s-a repezit spre organele de poliţie cu viteză maximă. Poliţia a tras imediat”, a declarat pentru Le Figaro un martor audiat de poliţie.

Cele două persoane ucise se aflau în vehicul. Se pare că şoferul ar fi una dintre persoanele decedate. Un al treilea pasager a fost rănit şi transportat la spital.

Vehiculul era marca Volkswagen Polo, culoare închisă, înmatriculat la Paris, potrivit unui fotograf AFP.

Poliţia a impus un perimetru de securitate la Pont-Neuf şi Quai des Orfèvres. O anchetă este în curs de desfăşurare.

Procurorul Parisului, Laure Beccuau, a sosit la faţa locului în jurul orei locale 1:30 (2:30, ora României), potrivit unui jurnalist AFP.

S-a deschis o anchetă pentru ”tentativă de omor cu intenţie asupra persoanelor care deţin autoritate publică”, a indicat Parchetul din Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here