VIDEO | Depozit de petrol în flăcări, pe teritoriul Rusiei, la 100 kilometri de granița cu Ucraina

Un puternic incendiu a izbucnit la un depozit de petrol din oraşul rusesc Briansk, situat la aproximativ 100 de kilometri nord de graniţa cu Ucraina, relatează TASS, citând un reprezentant al guvernului regional, potrivit News.ro.

„Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că a avut loc un incendiu”, a declarat biroul de presă al guvernului, adăugând că „există şi o confirmare că este vorba despre rezervoarele de combustibil”.
Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Bryansk a declarat că incendiul a fost anunţat la ora 2 dimineaţa, ora Moscovei. La faţa locului au fost trimise echipe de pompieri şi de salvare care au raportat că incendiul are loc la un depozit de petrol, a precizat ministerul.
Conform Russia Today, citată de The Guardian, localnicii spun că s-au auzit explozii. Sirenele pot fi auzite în videoclipurile de pe reţelele sociale.
Potrivit localnicilor, explozii şi incendii au avut loc în mai multe cartiere din Briansk. Potrivit unor informaţii neconfirmate, a doua sursă de foc are originea în zona în care se află o unitate militară având legătură cu Direcţia principală de rachete şi artilerie a Ministerului Apărării.
Serviciile de urgenţă au început să evacueze locuitorii caselor din apropierea depozitului de petrol care arde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here