Ponta a devenit cel mai periculos personaj politic acum, crede CTP

  victor ponta in parlamentul romaniei

  Victor Ponta este personajul cel mai periculos din ecuația politică actuală, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.  Victor Ponta poate să refacă PSD, este singurul care poate, cu Pro România, cu PSD-ul fără Dăncilă și cu o parte din ALDE, eventual, și chiar cu ALDE poate să refacă un soi de USL, ceea ce ar fi rău, este de părere jurnalistul.

  „Victor Ponta este superior din punct de vedere intelectual Vioricăi Dăncilă, chiar lui Liviu Dragnea, nu se pune problema, e alt nivel. Însă eu n-am uitat năravurile lui Ponta din perioada în care a fost premier. E tot din zeamă de-acolo. Și va reveni la acele năravuri ale lui. E o iluzie să ne închipuim acum că avem un Ponta reloaded, un Ponta nou, fresh. Îndată ce va avea putere suficientă, o să-l vedeți din nou pe acel Ponta pe care eu nu l-am uitat”, a avertizat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

  „Victor Ponta lucrează pe termen lung aici. El știe că Iohannis nu are cum – s-ar împușca în picior Iohannis – în momentul ăsta să numească pe cineva de la PSD plus Ponta plus ALDE. E în campanie, candidează, cum să facă ala ceva? Ar năuci pe toată lumea”, a completat gazetarul.

  Victor Ponta a spus, după moțiune, că are trei propuneri de premier pe care vrea să i le propună lui Klaus Iohannis. Fostul premier le-a spus jurnaliștilor că el nu e pe lista aceasta.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here