Precizările procurorului general după clasarea dosarului „10 august”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Procurorul general, Gabriela Scutea, a afirmat, miercuri, că dosarul 10 august continuă, pentru ”stabilirea adevărului, pentru elucidarea acuzaţiilor şi sesizării formulate din oficiu privind agresiunea asupra cetăţenilor care au participat la protest”, transmite News.ro.

”Acest dosar, cunoscut sub numele de 10 august, în continuare se derulează pentru stabilirea adevărului, pentru elucidarea acuzaţiilor şi sesizării formulate din oficiu privind agresiunea ssupra cetăţenilor care au participat la protest”, a declarat, miercuri, procurorul general al PÎCCJ, Gabriela Scutea. 

Dosarul violenţelor de la protestul din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei, a fost clasat în ceea ce priveşte săvârşirea de acţiuni împotriva ordinii constituţionale, dar şi în ceea ce priveşte acuzaţiile la adresa coordonatorilor intervenţiei forţelor de ordine. 

Urmărirea penală pentru purtare abuzivă, abuz şi neglijenţă în serviciu în cazul unor jandarmi care ”au exercitat violenţe nejustificate împotriva unor protestatari” a fost declinată către Parchetul Militar. 

viewscnt


1 COMENTARIU

  1. Pe castile jandarmilor au fost acoperite nr de ordine deci totul a fost premeditat de sefi jandarmerie la ordinul lui Dragnea si Carmen Dan.asa ca nu ne puteti prosti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here