Primarii PSD din Focșani și Panciu au intrat ieri la România-Norvegia ca însoțitori pentru copii

Cristi Misăila, primarul municipiului Focșani, și Iulian Nica, edilul din Panciu, ambii de la PSD, au reușit ieri să fie în tribune la meciul România-Norvegia, deși accesul a fost permis doar copiiilor sub 14 ani.

Potrivit realitateadevrancea.net, cei doi au profitat de reglementarea UEFA care impunea ca fiecare grup de 10 copii să fie însoțit de un adult. Așa că cei doi primari PSD au decis să fie în fruntea delegației urbei lor.

Iulian Nica nu a făcut un secret din deplasare, ci a postat mai multe fotografii chiar din ziua meciului, și de pe stadion, pe pagina lui de Facebook.

Cristi Misăilă, proaspăt decorat de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancea o dată cu Marian Oprișan, a dat detalii despre călătoria la meci abia după ce realitateadevrancea.net a publicat o fotografie a lui în tribunele Arenei Naționale.

Clarificările primarului din Focșani au venit sub forma unui articol în Monitorul de Vrancea, pe care l-a distribuit pe propria pagină de Facebook.

720 de persoane, copii până în 14 ani, însoțiți de profesori – unu la zece – și primarul Cristi Valentin Misăilă, au fost ieri seară la București să susțină Naționala de fotbal seniori a României în meciul cu Norvegia, contând pentru calificarea la Campionatul European din 2020. Îmbarcarea a avut loc din Piața Unirii, în autocare și microbuze, puse la dispoziție de Societatea de Transport Local. Primarul Cristi Valentin Misăilă a precizat că în întreaga acțiune de susținere a echipei naționale este vorba doar despre sport! Deplasarea la București a fost oferită de Consiliul Local și Primăria Focșani prin clubul municipalității, CSM Focșani 2007, secțiunea Sportul pentru toți!” a scris publicația locală.

UEFA a stabilit, în vară, că la meciurile unde terenul este suspendat, pot asista copii cu vârsta până la 14 ani. România era penalizată după ce doi suporteri români au sărit pe gazon la meciul cu Spania, dar și după ce fanii au scandat lozinci xenofobe și au aruncat petarde pe gazon. FRF a primit voie de la UEFA să aducă 30.000 de copii în tribunele Arenei Naționale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here