Primele măsuri anunțate de Clotilde Armand în privința unui îndrăgit club de fotbal din București. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a mai primi finanțare

Clotilde Armand vorbeste in timpul unui protest, desfasurat in Piata Universitatii, in cadrul caruia se cere renumararea voturilor din Sectorul 1, sambata, 11 iunie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță primele măsuri în calitate de edil – șef al celui mai bogat sector. Clotilde Armand spune că va opri finanțarea echipei de fotbal Rapid, dacă aceasta nu prestează servicii în folosul comunității.

„Dacă Rapid prestează servicii pentru primărie, adică antrenament pentru copiii sectorului, va fi plătit. Win-win. Doar dacă prestează servicii pentru comunitate”, a spus noul primar de la Sectorul 1, pentru Ziare.com.

Clotilde Armand nu a uitat nici de Pro Rapid, fosta bază sportivă, care a ajuns într-o stare deplorabilă.

„Voi proteja aceasta bază sportivă, vom investi acolo. În Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al lui Tudorache era condamnată. Era trecută ca centru de business, de birouri.

Am luptat în instanță împotriva PUZ-ului și am câștigat de două ori. Am reușit să suspendam avizul de mediu pentru acest plan”, a mai spus Clotilde Armand.

Clotilde Armand a câștigat Primăria Sectorului 1 în fața contracandidatului Dan Tudorache, cu un avans de aproximativ 1.000 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here