Protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu” i-a alungat, luni, pe parlamentarii AUR care doreau să depună o coroană de flori la monumentul Eroilor Revoluției din Piața Universității. Autocarul cu parlamentarii AUR a plecat în viteză când protestatarul s-a apropiat ei.

„Nu vă e rușine să puneți criminali pe liste?”, a strigat protestatarul în timp ce autocarul AUR trecea pe lângă el.
„Ia uitați. Șoșoacă a stat aicea, în stație. Deci au plecat, au fugit. Am vrut să vin să vorbesc și eu cu ei, dar au plecat. Erau aici în stație, Sosoaca și toți. Am vrut să vin să întreb și eu cum de au nesimțirea, încă tupeul, să mai lase pe lista de parlamentari AUR încă doi criminali din 1989. Generalul Chelaru Mircea, care, în noaptea de 21 decembrie, se afla aici cu tancurile, și Nicolae Roman, care, vă arăt dovada, din jurnalul de luptă un document în care în data de 17 decembrie, când armata a scos soldații în termen contra revoluționarilor. Căpitan Roman Nicolae a avut 25 de militari în termen, scrie, îndepărtarea elementelor care au devastat”, a spus Marian Morosanu într-un live pe Facebook din Piața Universității.

„Deci au încercat HAUR să vină să depună o coroană, dar nu au depus. Și când am venit către ei, au plecat. Din păcate, întâlnirea mea era bună cu doamna Șoșoacă, să o întreb și eu de ce mai aveți doi criminali pe listă și mai ales de ce l-ați pus pe Tobă Francisc pe listă”, a mai spus protestatarul.
Copreședintele AUR, George Simion, a fost alungat pe 16 decembrie și din Piața Victoriei din Timișoara de către un grup de revoluționari.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here