Primul cântăreț de muzică populară din România care admite că este gay

Premieră absolută în lumea muzicii populare. Un cântăreț și-a recunoscut orientarea sexuală. Interpretul George Craioveanu a mărturisit exclusivitate pentru Star Popular că este gay. Acesta spune că sunt foarte mulți homosexuali în rândul interpreților de muzica populară, cu care a si avut relații amoroase, dar care nu-și pot asuma orientarea de teamă ca vor fi judecați.

„Da, așa este! Eu nu am de ce să mă ascund, despre mine știe familia, știu prietenii, locuiesc de 14 ani în Viena, suntem in 2021, de ce să mă feresc? Cariera mea nu a avut de suferit din cauza asta, eu am cântat pentru sufletul meu, nu pentru bani. Nu am ascultat niciodată de bârfele oamenilor, eu mi-am văzut de drumul meu. Dacă aș fi catalogat în vreun fel, părerea lor este inexistentă, pentru că în muzica populară sunt foarte multe persoane gay care nu-și asuma asta de frica bârfelor. Dar ei se știu intre ei”, a declarat George Craioveanu.

George Craioveanu mai mărturisește că a avut relații amoroase cu mai mulți interpreți de muzica populară. Cântărețul e de părere ca lumea nu trebuie să amestece partea profesionala cu viata privată a artiștilor și să-i aprecieze pentru talentul lor.

„Sigur ca am avut relații amoroase cu alți interpreți de muzica populară, n-o să dau nume dar am avut! Și nu doar cu unul. Sunt un om liber, se știe că sunt singur, dar nu cred că viața privată a cuiva are legătură cu ceea ce face pe scenă”, a mai declarat Craioveanu pentru Star Popular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here