Foto: Allen Coliban/ Facebook

Primarul orașului Brașov a transmis un mesaj public prin care își oferă scuze pentru ceea ce el consideră a fi o greșeală din CV și o greșeală din trecut. Allen Coliban a fost acuzat că a mințit deoarece a trecut în CV, la capitolul studii, Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, informează Mediafax.

Primarul orașului Brașov, Allen Coliban, a transmis un mesaj public prin care își oferă scuze pentru că în CV-ul său apar informații interpretabile. El recunoaște că nu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București și susține că felul în care și-a întocmit CV-ul este greșit.

Sunt absolvent de facultate. Sunt licențiat la Facultatea de Management a Universității Transilvania, Brașov și am urmat timp de 5 ani școlari cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare de la Universitatea Politehnica București. Așa ar fi trebuit să sune prezentarea educației mele și regret faptul că nu am fost clar în CV-ul meu, de la bun început, pe acest subiect. Îmi cer scuze pentru această greșeală, îmi pare rău dacă v-am înșelat încrederea. Nu pot schimba greșelile din trecut. Tot ce pot face este ca pe viitor să vă demonstrez că sunt într-adevăr diferit de cei care ne-au condus până acum”, a spus Allen Coliban.

Noul primar al Brașovului a fost acuzat că a mințit deoarece în CV a trecut, la capitolul studii, Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universității Politehnica din Bucureşti. Cei care l-au acuzat au arătat că Allen Coliban a fost exmatriculat după cinci ani de studiu și că nu a absolvit studiile la facultatea bucureșteană.

1 COMENTARIU

  1. Oare stie să scrie și să citească??…A fost la grădiniță și n-a terminat-o, a făcut școala primară și n-a terminat-o, a făcut gimnaziul și nu l-a terminat, a făcut liceul și nu l-a terminat….ma intreb ,a terminat ceva în viață lui??…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here