Prinţesa Mary a Danemarcei, testată pozitiv la COVID-19

Prinţesa Mary, soţia prinţului moştenitor Frederik al Danemarcei, a fost testată pozitiv la COVID-19, potrivit unui comunicat publicat miercuri de Casa Regală Daneză, relatează Xinhua, citată de Agerpres.

„Nu a fost găsit niciun alt caz de infectare (cu coronavirus) la alţi membri ai familiei”, se precizează în comunicatul de presă.

Prinţesa Mary se află în izolare la Palatul Frederik al VIII-lea de la Reşedinţa Regală Amalienborg din Copenhaga.

După ce a participat la o reuniune a Biroului Regional al OMS pentru Europa din februarie, prințesa Mary a scris un mesaj despre vaccin și a fost plină de speranță. Ea a scris: „Ceea ce am luat cu mine de la briefing a fost că, deși mai este ceva de parcurs, există motive să fim optimiști – ratele de infecție scad în mai multe locuri, construim constant noi cunoștințe importante… și apoi acum au vaccinul.”

Mary a continuat: „Pot să simt în mine și în ceilalți din jurul meu că mă simt greu acum și că răbdarea noastră este pusă la încercare. Prin urmare, este bine să auzim că putem fi plini de speranță – ne poate da energie să perseverăm și să rezistăm.”, scrie Hola!.

Vestea că prinţesa a fost testată pozitiv la coronavirus a survenit la scurt timp după ce Institutul Statens Serum (SSI) din Danemarca a anunţat că 8.773 de noi infecţii cu COVID-19 au fost înregistrate în ţară în ultimele 24 de ore, a treia zi consecutivă cu un număr record de infecţii.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei s-a căsătorit cu Mary Elizabeth Donaldson în anul 2004.

Cei doi au împreună patru copii: Christian (născut pe 15 octombrie 2005), Isabella (născută pe 21 aprilie 2007), Vincent (născut pe 8 ianuarie 2011) şi Josephine (născută pe 8 ianuarie 2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here