Pro TV, mesaj public: Câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19

Pro TV admite într-un mesaj public că există cazuri de infectare cu Covid-19 printre angajați. „În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor”, arată mesajul publicat pe protv.ro și citat de Pagina de media.

Totodată, televiziunea informează că se fac teste în rândul echipei, iar întregul sediu, studiourile și mașinile au fost dezinfectate – „adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”. Mesajul vine la doar o zi după ce compania a trimis notificări presei să nu scrie despre posibile cazuri de Covid-19 în Pro TV. 

Cu o zi înainte, Pro TV trimisese redacțiilor notificări prin care le cereau să nu publice informații despre cazurile COVID-19 din televiziune.Ce a trimis, joi, Pro TV în notificare transmisă redacțiilor, conform Pagina de Media:

  • „Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

Articolul integral pe paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here