Probleme la Aeroportul ”Henri Coandă”: Aglomeraţie, benzi de bagaje blocate, căderi de tensiune

Numărul mare de bagaje de cală predate de pasageri a determinat aglomerări la ghişeele de check-in ale Aeroportului ”Henri Coandă”, transmite News.ro.

Benzile de bagaje au funcţionat cu intermitenţă din cauza suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling, iar căderile repetate de tensiune pe reţeaua electrică au generat întreruperi ale altor sisteme din terminal în prima parte a zilei de vineri, anunţă Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

”În cursul primei părţi a zilei de 3 ianuarie 2020, pe Aeroportul Henri Coandă s-au inregistrat aglomerări la ghişeele de check-in, în special din cauză că numărul de bagaje de cală predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obişnuite. În aceste condiţii, deşi nu s-au integistrat defecţiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au funcţionat cu intermitenţă, ca urmare a suprasolicitării şi încărcării incorecte de către personalul agenţilor de handling”, precizează CNAB.

De asemenea, s-au înregistrat şi căderi repetate de tensiune pe reţeaua electrică ce alimentează aeroportul, fapt ce a generat mici întreruperi ale altor sisteme din terminal.

”Facem precizarea că alimentarea electrică a sistemelor vitale este asigurată şi cu generatoare, astfel încât acestea să funcţioneze fără întreruperi. De asemenea, facem precizarea că nu s-au înregistrat întârzieri semnificative ale curselor”, subliniază Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here