Procurorii italieni i-au comunicat oficial lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, că este anchetat, în România, pentru ucidere din culpă. Întreaga procedură a avut loc într-un spital din peninsulă, unde tânărul a fost transferat în stare gravă, acum mai bine de o lună, informează Digi24.

Procedurile au fost desfășurate de procurori italieni la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceștia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraților italieni să desfășoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România.

Practic, un procuror italian a mers la clinica unde este internat în prezent Mario Iorgulescu și, constatând că starea de sănătate îi permite acestuia, i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la București, după accidentul în care a fost implicat.

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise.

Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei. Au încercat magristrații români să îi comunice acest lucru, oficial, lui Mario Iorgulescu în data de 19 septembrie. Dar pentru că starea de sănătate nu-i permitea, nu s-a putut îndeplini procedura, iar ulterior, familia, contrar indicațiilor medicilor din București a luat decizia de a-l transfera pe acesta în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here