Proprietarul unei case din Teleorman, amenințat să plătească o lucrare la casă făcută fără acordul lui

Patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au montat, fără acordul proprietarului, jgheaburi la acoperişul casei acestuia şi apoi l-au ameninţat să le dea 8.800 de lei pentru lucrare, a informat, vineri, IPJ Teleorman.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Videle au reţinut patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 30 de ani, din judeţele Cluj şi Mureş, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violare de domiciliu. Activitatea infracţională reţinută în sarcina acestora constă în faptul că, în ziua de 1 august, ar fi pătruns în curtea unui bărbat din comuna Botoroaga, fără acordul acestuia, pentru a îi monta la acoperişul locuinţei jgheaburi de scurgere a apei pluviale. Ulterior montării parţiale a sistemului de scurgere a apei de pe acoperiş, ar fi ameninţat persoana vătămată pentru a obţine o sumă de 8.800 lei, reprezentând contravaloarea lucrării efectuate în mai puţin de o oră”, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman, citați de Agerpres.

Faţă de cei patru bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman. Ulterior, au fost prezentaţi joi Judecătoriei Videle, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here