PSD a început atacul la DNA după reținerea lui Beuran: un comunicat „abject”

Inquam Photos / George Calin

Senatorul Șerban Nicolae a atacat, joi seară, DNA, după anunțul reținerii pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran, etichetând comunicatul remis de procurori drept unul „abject”.

„Dacă vă uitați în comunicatul DNA, se spune luare de mită. Luarea de mită presupune pretinderea sau primirea unei sume de bani sau alte foloase pentru îndeplinirea sau neîndeplinirea unui act în legătură cu serviciile. Nu era în atribuțiile lui Beuran, exclusiv, să facă un concurs și să îl câștige cineva. Putea să fie vorba de trafic de influență, în sensul că i-ar fi promis sau l-ar fi lăsat pe respectivul denunțător să înțeleagă că îi convinge pe toți, și pe aia din Senatul Universității și pe aia din Comisia de concurs. În comunicat, se spune că Beuran a primit suma, însă, la final, scrie dar bineînțeles că asta nu înfrânge prezumția de nevinovăție”, a comentat Șerban Nicolae, la Antena 3.

Șerban Nicolae a fost, în ultimii aproape 10 ani, unul dintre vârfurile de lance ale PSD în „potolirea” luptei anicorupție.

Sursa: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here