Psihiatru: Pelerinajul de la Sfânta Parascheva, supra-realist. Preoții din Moldova au mințit oameni, s-au întrecut în aberaţii. Va fi mai rău ca în Lombardia

Inquam Photos / Liviu Chirica

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu face apel la preoţi pentru a susţine vaccinarea anti-Covid, dar și la conștiința cetățenilor. Într-o postare pe Facebook, acesta atrage atenţia că în Moldova, deși este regiunea e cea mai afectată de pandemie, preoţii din zonă au continuat să dezinformeze oamenii cu privire la coronavirus.

Mesajul lui Gabriel Diaconu:

<< Izolare

Imaginea raclei Sf. Paraschiva, cu Moaştele făcătoare de minuni, dezinfectată „la fiecare 5 minute”, ar trebui să lămurească definitiv raportul de relevanţă între miracole, şi igienă:

Anume că igiena poate face miracole, dar lipsa ei nu.

Brâul Moldovei e printre cele mai lovite de pandemia de COVID. Este, în acelaşi timp, cel mai puţin vaccinat. Finalmente, religiozitatea oamenilor în zonă bate de departe educaţia formală, sau minima educaţie ştiinţifică.

Aici ar putea Biserica Ortodoxă să facă o diferenţă. Perversa eschivare a păstorilor de oameni, sau vehementa atitudine a altora, orbiţi de discurs şi medievalism, e o verigă în lanţul dezastrelor.

În timp ce credincioşii pupă racla curăţată cu spirt, pe secţia de oncologie pediatrică de la Iaşi e focar de Covid.  Pe secţia de oncologie pediatrică sunt trataţi copii cu cancere, că sunt leucemii, limfoame, diverse blastoame ale copilăriei sau alte sindroame mielo-displazice. Şi prin boală, dar şi prin natura tratamentului specific, imunitatea lor e modificată. Slăbită.

De-ar fi să fie un Dumnezeu, şi de-ar fi să asculte rugi, oare n-ar merita mai degrabă copiii necăjiţi decât pelerinii zdraveni, sănătoşi, la moaşte? Cum de nu le luminează mintea, nici lor direct dar nici prin preoţi?

Nimeni, înafară de preoţii din moldovenime, n-a spus oamenilor minciuni despre COVID. Care mai de care s-au întrecut în aberaţii. Unii continuă să facă asta după ce ei înşişi au trecut prin infecţie. Continuă să facă asta deşi alţi preoţi, unii de rang înalt, au murit de COVID.

Toată călugărimea, indiferent de opţiune, e ţinută captivă doctrinei religioase. Adică, ştergem racla cu spirt, dar le interzicem clericilor vaccinul, şi sfătuim oamenii să dea cu agheasmă, că medicina e vrăjitorie iar vaccinul experiment.

Toţi, dar absolut toţi participanţii la acest spectacol supra-realist sunt vaccinaţi de bolile copilăriei. Sfidează logica, dar confirmă psihologia grupurilor.

Până nu se vor schimba vânturile în zonă, acolo se va petrece catastrofa zilelor noastre. Mai rău decât Lombardia. Mai rău decât Manaus. >>

Statul român ar trebui să lichideze stocurile de vaccin anti-Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here