Putin, rece ca un măcelar: „Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri”

Preşedintele Vladimir Putin a vorbit în cadrul unei şedinţe de guvern difuzată pe canalul de ştiri Rossiya 24, controlat de stat, şi i-a avertizat pe cei care se opun acţiunilor Rusiei în Ucraina ”să nu agraveze situaţia” prin impunerea unor sancţiuni suplimentare asupra ţării sale, relatează BBC, preluat de News.ro.

”Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri”, susţine Putin, care a afirmat că guvernul său ”nu consideră că este nevoie” ca vecinii săi să ia măsuri suplimentare care ”vor înrăutăţi relaţiile noastre”, a declarat şeful statului rus.

”Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relaţiile, să coopereze în mod normal şi să dezvolte relaţiile în mod normal”, a adăugat el.

Putin a repetat, de asemenea, afirmaţia anterioară potrivit căreia toate acţiunile întreprinse de armata rusă până acum au fost făcute ”ca răspuns exclusiv la unele acţiuni neprietenoase împotriva Federaţiei Ruse”.

Declaraţiile preşedintelui rus au loc în contextul întâlnirilor miniştrii de Externe din statele occidentale, la Bruxelles, pentru a analiza cum să menţină presiunea asupra Rusiei.

The Times: Zelenski a supravieţuit săptămâna trecută unui număr de trei tentative de asasinare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here