Raluca Turcan: Boicotarea alegerilor, cel mai mare semn de slăbiciune din partea românilor

Raluca Turcan Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Informațiile false răspândite de PSD pe rețelele sociale ”arată tupeu și predispoziție pentru încălcarea legii”, spune vicepremierul Raluca Turcan, subliniind că ”Viorica Dăncilă a girat acest comportament care te îndemna să încalci legea”, iar boicotarea alegerilor ar fi un semn de slăbiciune din partea românilor.

PSD nu poate să ducă o altă campanie decât așa cum au guvernat până acum, cu fake-uri. Să clonezi pagina de Facebook a ministrului de Finanțe îți arată un tupeu și o predispoziție pentru încălcarea legii, sunt aceiași oameni care trei ani de zile au favorizat încălcarea legii. Viorica Dăncilă a girat acest comportament care te îndemna să încalci legea”, a spus Raluca Turcan la Digi24.

Vicepremierul se referea la informațiile vehiculate de mai mulți lideri PSD încă dinainte de moțiunea de cenzură prin care a fost demis guvernul Dăncilă, potrivit cărora PNL ar urma să taie salariile și pensiile.

Turcan a vorbit și de o altă încercare de a răspândi informații false, și anume un presupus apel la boicot, distribuit pe rețelele sociale ca și cum ar fi un mesaj care vine de la USR-Plus.

M-am bucurat să aud reacția celor din USR și a multor oameni care probabil ar fi fost cu putință, prin răspândirea acestor știri false, să ia în calcul boicotul la aceste alegeri. Am constatat că oamenii fac diferența. Suntem în momentul în care unii încearcă să spună: vai, din cauza unei lipse de dezbatere cu o doamnă care a refuzat orice dezbatere timp de trei ani, e posibil ca lumea să nu meargă la vot. Nu au niciun motiv românii să nu meargă la vot. Dimpotrivă, motivul e foarte clar: să scăpăm până la capăt de PSD”, a spus Raluca Turcan, care a subliniat că boicotarea alegerilor ar fi un semn de slăbiciune.

Boicotul cred că ar fi cel mai mare semn de slăbiciune din partea românilor care și-au demonstrat trei ani de zile că și-au înțeles misiunea de a se implica, de a-și face vocea auzită, de a critica, de a ieși în stradă, de a protesta”, a mai spus Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here