”Pensiile vor fi plătite la timp! Nu vor exista cazuri de neplată sau de întârziere a plății de pensii sau de salarii, în România”, a scris Raluca Turcan pe Facebook. Vicepremierul asigură de asemenea că din 4 noiembrei nicio instituție a statului român nu mai face politică de partid.

Pensiile vor fi plătite la timp! Nu vor exista cazuri de neplată sau de întârziere a plății de pensii sau de salarii, în România.

Toate angajamentele asumate prin lege în privința pensiilor și a salariilor se vor respecta, pentru că vom ști să identificăm resursele financiare.

La inițiativa ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Violeta Alexandru, am avut o întâlnire cu directorul Poștei Române și cu reprezentanți ai Casei Naționale de Pensii.

Am avut tot mai multe semnale, în ultimele zile, că poștașii au primit un ”imbold politic” din partea PSD să întârzie intenționat livrarea pensiilor către beneficiari, în unele localități din țară. Mai mult, acest fapt foarte grav este dublat de intoxicări cu privire la posibilitatea neplății pensiilor, în viitor.

Din 4 noiembrie, nicio instituție a statului român nu mai face politică de partid în executarea unui contract sau a unei misiuni care îi revine în interes public.

Am solicitat în mod clar directorului Poștei Române să se asigure că toți angajații instituției își îndeplinesc strict obligațiile de serviciu, conform contractului de muncă. De asemenea, ambele contracte: cel de management al directorului Poștei Române și cel dintre Poșta Română și Casa Națională de Pensii sunt evaluate în acest moment.

Suntem ferm hotărâți să ne îndeplinim obligațiile față de oameni și vom lua măsuri prompte ori de câte ori vom constata că există instituții care nu își fac treaba”, a mai scris Raluca Turcan.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here