Raportul MCV l-a scos din sărite pe europarlamentarul PSD Terheș „Dădea cu pumnii în masă”

Chris Terheș sursa: Parlamentul European

Cel mai dur raport MCV din ultimii ani l-a scos din sărite pe fostul preot, actualmente europarlamentar PSD, Chris Terheș. Acesta ar fi avut o reacție total ieșită din comun.

„Am avut privilegiul sa îl văd la Strasbourg, la ședința tehnica de prezentare a concluziilor raportului MCV pe europarlamentarul Chris Terhes (PSD) care dădea cu pumnii in masa și reacționa de parca era in peluza la un meci din Liga 1.” a spus jurnalistul Vlad Epurescu, care a anexat și o fotografie a eurodeputatului PSD.

Am avut privilegiul sa îl văd la Strasbourg, la ședința tehnica de prezentare a concluziilor raportului MCV pe…

Publicată de Vlad Epurescu pe Marţi, 22 octombrie 2019

Reacția lui Chris Terheș pare să confirme spusele lui Rareș Bogdan.

„Premierul delirează, goarnele PSD spumegă. Au dat România înapoi cu 10 ani!”, a scris europarlamentarul PNL pe Facebook.

Comisia Europeană a adoptat marți ultimul său raport privind evoluția situației din România în domeniul reformei sistemului judiciar și al luptei împotriva corupției, în contextul angajamentelor asumate de această țară în cadrul mecanismului de cooperare și de verificare (MCV).

„De la ultimul raport, Comisia a spus autorităților române că are mai multe îngrijărori legate de statul de drept, în contextul reformei în justiție și a luptei cu corupția. Cu fiecare ocazie, Comisia a notat că s-a dat înapoi progresul făcut în anii anterior și că această evoluție a fost și este o sursă de mari îngrijorări.” a spus comisarul european Dimitris Avramopoulos.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here