Rareș Bogdan: „Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a criticat dur gestul lui Florin Cîțu, de a-și depune mandatul de premier desemnat cu doar câteva minute înaintea votului de investitură din Parlament. „Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus”, a spus Rareș Bogdan, joi, la Digi FM.

„E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism. Dacă ei vor să își bată joc de cariera lor, să își bată joc de ei, dar nu de o țară, nu de un partid! Partidul Național Liberal nu merită să i se întâmple așa ceva. Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL. Nu a existat nici o discuție de acest gen. Noi am hotărât că încercăm să ne învestim guvernul. România se află într-o situație cum nu a mai trăit în ultimii 30 de ani. Trebuie să ne dovedim responsabili. Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabil față de România”, a mai declarat Rareș Bogdan, la Digi Fm.

1 COMENTARIU

  1. Da, o declaratie mult prea la cald, ca sa zic asa, a pus-o si pe facebook, si-o stergea la ceva vreme. Lucrul cel mai suparator, daca e sa spunem adevarul este ”tabara pro-Iohannis” din PNL, care n-ar fi trebuit sa existe, si-al carei purtator de cuvant s-a erijat de multa vreme a fi Rares Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here