Rareș Bogdan: Dăncilă se joacă periculos cu o investiție de 1,6 miliarde de euro!

Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) o atacă virulent pe Viorica Dăncilă, premier interimar. Motivul îl reprezintă declarațiile acesteia despre un presupus motiv pentru care România ar putea rata investiția Volkswagen. Iată mesajul postat de Rareș Bogdan pe Facebook:

“Dăncilă e pur și simplu inconștientă! Premierul se joacă periculos cu 4000 de locuri de muncă, cu o investiție de 1,6 miliarde de euro. Acum a mai inventat ceva: faptul că PNL nu ar dori o fabrică Volkswagen în România și că EPP ar face lobby pentru Bulgaria. Nimic mai fals!! Vă spun eu care este adevărul: adevărul este că România este în continuare în cărți. Dar negocierea trebuie să o facă Guvernul României, care NU ARE CREDIBILITATE!!! Nu președintele țării negociază, nu europarlamentarii!!
În loc să negocieze, ce face Dăncilă? Aruncă gaz peste foc!?
Guvernul PNL va îmbunătăți oferta către Volkswagen și – extrem de important pentru un investitor serios, cum e VW – va avea credibilitate! Lipsa de credibilitate a Guvernului Dăncilă ne poate afecta. Ce înseamnă asta? 4000 de locuri de muncă. Doamne, câtă inconștiență! E vorba de 1,6 miliarde de euro aduși în România de ditamai Volkswagen! E vorba de faptul că sunt o sumedenie de fabrici în România care fac componente pentru concern!
Vă întreb ceva, doamna Dăncilă, să vedem dacă aveți curaj să spuneți adevărul măcar acum: cu cine v-ați întâlnit în ultima perioadă pe acest subiect? Dar Orlando? Dar Fifor?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here