Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a precizat, sîmbătă, pe Facebook, că PSD este „un partid de hoți și mafioți”, adăugând că social-democrații au „ajuns să fure și în halul asta în Opoziție”. Reacția liberalului vine în contextul în care fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost adusă sâmbătă dimineața la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ea fiind audiată  într-un dosar ce vizează achiziții publice.

„PSD, Partid de hoti si de mafioti! Va dati seama cat au jefuit astia Romania cat au fost la putere, daca ajung sa o fure in halul asta si in Opozitie? Si pe un subiect de maxima ingrijorare, CORONAVIRUS! Si Parlamentul dominat de acesti infractori trebuie sa valideze Guverne democratice?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Rareș Bogdan.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost adusă sâmbătă dimineața la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ea fiind audiată  într-un dosar ce vizează achiziții publice.

Fostul ministru a fost adus de la Baia Mare de procurorii DNA în baza unui mandat de aducere.

Conform unor surse judiciare, Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea suma de 120.000 de euro, în biroul său de manager al Spitalului Județean Baia Mare.

„Este vorba despre un dosar care vizează unele achiziții publice”, au declarat sursele citate.

Vineri, Sorina Pintea a fost audiată mai mult de 10 ore, la Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here