Rareș Bogdan: Renato Usatîi a suferit o transformare uluitoare. Maiei Sandu i-ar fi fost extrem de greu să câștige fără el

Europarlamentarul Rareș Bogdan consideră că victoria Maiei Sandu în alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova i se datorează lui Renato Usatîi. Potrivit liberalului, Usatîi a suferit o „transformare uluitoare”.

”Succesul de peste Prut nu este succesul României, este succesul dorinței lor de a fi europeni. Din păcate, România a pierdut toate pariurile acolo, tot ce a mizat, de la Vlad Filat, la Chirtoacă și Plahotniuc a fost greșit, deci este un succes exclusiv al fraților noștri moldoveni (…) Aceste alegeri nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ca un om să și facă… pur și simplu să se dea peste cap și să sufere o transformare uluitoare la care nimeni nu spera, și trebuie spus acest lucru, pentru că sunteți jurnaliști, și eu sunt fost jurnalist și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă pe unii îi va deranja. Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu. Faptul că Renato Usatîi a făcut alături de Maia Sandu, chiar de Andrei Năstase, campanie împotriva lui Dodon și și-a îndemnat alegătorii să o voteze pe Maia Sandu a contat extrem de mult”, a afirmat Rareș Bogdan, la B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here