Rareș Bogdan, replică acidă pentru Dăncilă: Poate i-a tradus cineva din română în română și nu a înțeles

sursa: Parlamentul European

Rareș Bogdan i-a răspuns Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta l-a acuzat că o amenință cu procurorii și dosarele pentru că nu vrea participe la dezbaterea cu Iohannis. Prim-vicepreședintele PNL a afirmat că nu pentru asta ar putea fostul premier să aibă probleme cu justiția, ci pentru dezvăluirile lui Florin Cîțu legate de modul în care PSD a manipulat cifrele bugetare dar și pentru implicarea în violențele din 10 august.

„Mi-aș dori ca domna Dăncilă și toți care au fost atunci acolo să fie chemați în fața procurorilor pentru a răspunde pentru că dosarul 10 august are reverberații mult mai mari decât ne putem închipui noi. Poate doamna Dăncilă nu cunoaște exact sensul cuvintelor spuse de mine, poate i s-a tradus greșit din limba română în limba română și nu a înțeles exact ce am spus. Faptele de la MAI, (cele n.red) pe care le-a dezvăluit domnul Câțu sunt de procuratură” a spus Rareș Bogdan la Digi24.

Viorica Dăncilă a scris ieri pe Facebook că este amenințață cu dosare pentru că i se opune lui Iohannis.

„L-am văzut astăzi cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Iohannis, amenințându-mă cu procurorii. Ce să înțeleg? Pentru că “am îndrăznit” să îl chem pe Klaus Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurori și cu dosare? Eu nu am o problemă să discut cu procurorii. Ba chiar, așa cum am mai spus, voi renunța la imunitatea oferită de funcția prezidențială odată cu preluarea mandatului.” a scris Viorica Dăncilă ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here